Nieuwbouw huis laten bouwen

U heeft een kavel gekocht om uw droomhuis te realiseren. U gaat een spannend project tegemoet dat waarschijnlijk een once in a lifetime experience is. Wellicht heeft u al een ontwerp of is zelfs de complete inrichting tot in de puntjes uitgedacht. RH Bouwbedrijf is gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten en kan u helpen bij het ontwerp en de uitvoering van uw nieuwbouwwoning.

RH Bouwbedrijf als betrouwbare aannemer in nieuwbouw

RH Bouwbedrijf heeft een schat aan ervaring op het gebied van nieuwbouw voor particulieren. In de afgelopen 17 jaar hebben wij vele nieuwbouwwoningen in o.a. Amsterdam en Alkmaar gerealiseerd; van vrijstaande woningen in landelijke stijl tot moderne villa’s. Onze ervaring in combinatie met specifieke vakkennis op het gebied van nieuwbouw, zorgt ervoor dat u een professionele en betrouwbare aannemer in huis haalt voor de uitvoering van uw nieuwbouwproject. Wij streven bij het bouwen altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit en stellen de woonwensen van de klant voorop.

Als hoofdaannemer verzorgen wij de complete nieuwbouw bouwprocedure binnen uw vooropgestelde budget.

Geen zorgen over bouwvergunningen

Voor het bouwen van een compleet nieuw huis is altijd een omgevingsvergunning nodig. RH Bouwbedrijf is op de hoogte van de huidige reglementering waardoor de aanvraag van benodigde vergunningen en certificaten soepel verloopt. Wij dragen zorg voor goede bouwtekeningen om aan te kunnen tonen dat de plannen passen binnen het bestemmingsplan en voldoen aan het bouwbesluit. Ook leveren wij gedegen constructie- en bouwbesluitberekeningen. U heeft hier geen omkijken naar. Zodra de gemeente de vergunning afgeeft, kunnen wij starten met de bouw van uw nieuwbouwwoning.

Waarom kiezen voor RH Bouwbedrijf:

  • Al 17 jaar in het vak
  • Heldere en soepele communicatie
  • Afspraak is afspraak
  • Wij denken in oplossingen
  • Altijd een vast aanspreekpunt
  • Realisatie nieuwbouw van A tot Z verzorgd

Nieuwbouw in Noord-Holland

Een aannemer nodig voor nieuwbouw van uw woning omgeving Noord-Holland? Dan bent u bij ons aan het goede adres. RH Bouwbedrijf heeft veel ervaring met de realisatie van nieuwbouwprojecten in Alkmaar, Amsterdam en omstreken. Wij helpen u graag met het verwezenlijken van uw droomhuis en zorgen dat u naderhand met een goed gevoel kan terugkijken op het gehele proces. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een nieuwbouwwoning? Neem dan contact met ons op. U kunt ook geheel vrijblijvend gebruik maken van onze kennis en ervaring tijdens een eerste gesprek.

Offerte aanvragen

Aannemer nieuwbouw Noord Holland